Koppeling

Power BI

Power BI Connector

Met onze eigen Power BI Connector zijn alle gegevens uit het gebouwdossier van BIMlink eenvoudig in te lezen in Power BI. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en BIMlink met elkaar te koppelen. Klanten van BIMlink kunnen met deze koppeling zelf eenvoudig rapportages en dashboards ontwikkelen die inzicht geven in hun BIMlink data. Bij de instellingen kunnen ze zelf bepalen welke data ze graag gevisualiseerd zien en op welke manier.

Dashboards op maat

Met Power BI kan de data uit uw BIMlink account omgezet worden in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Data is abstract en wordt pas informatie indien de juiste verbanden zijn gelegd en weergegeven. Door onze koppeling met Power BI kunnen klanten van BIMlink dashboards op maat maken. Het biedt ook de mogelijkheid om eigen databronnen zoals Excel-sheets te koppelen aan de BIMlink-data. Wij ondersteunen u graag bij het koppelen van data en het inrichten van de dashboards.

Veilig

Veilig data uitwisselen met de OAuth 2.0 autorisatiestandaard

API

Ververs alle gegevens met één druk op de knop.

Combineer

Combineer BIMlink-gegevens met eigen databronnen.

Dashboards

Ontwerp rapportages en dashboards naar eigen wens.


Power BI
ed-controls
Ed Controls
delta-pi
Delta Pi
Beecot
Nieuw!
S-Bestek
Nieuw!
Briefbuilder
In ontwikkeling!

Nieuws over Power BI

BIM

BIMlink maakt analyseren van gebouwdossiers in Power BI makkelijk

BIMlink heeft een connector ontwikkeld waarmee gebruikers van het online gebouwplatform eenvoudig gegevens kunnen lezen in Power BI. Met de BIMlink Power BI Connector is geen technische kennis nodig om Power…