Koppeling

Briefbuilder

Kwaliteitsmanagement

BriefBuilder is een professionele online toepassing voor de kwaliteitsbeheersing bij bouwprojecten door alle eisen integraal vast te leggen. Klanten kunnen de eisen controleren, analyseren en beheren en daarnaast voorzien van een testplan en testresultaten. BriefBuilder wordt bij een breed scala projecten gebruikt door opdrachtgevers en opdrachtnemers, bij gebouwen, wegen, tunnels, gasleidingen, energiestations of windmolenparken.

Behoud overzicht

In BriefBuilder komen alle eisen van een project integraal samen. Zo kan er gecontroleerd worden of er niets vergeten wordt, of de eisen duidelijk zijn en of er risico’s aan kleven. Zo houden projectpartners tijdens ontwerp, uitvoering en beheer overzichtelijk bij of betrokken partijen daadwerkelijk voldoen aan de gestelde eisen.

Kennis over eisen, verificaties en processen kan ook geborgd worden in bibliotheken, zodat deze specificaties eenvoudige ingezet kunnen worden bij nieuwe projecten. Daarmee wordt het beheer van gebouwinformatie overzichtelijker en ontstaat een uniforme manier van werken.


Power BI
ed-controls
Ed Controls
delta-pi
Delta Pi
Beecot
Nieuw!
S-Bestek
Nieuw!
Briefbuilder
In ontwikkeling!

Nieuws over Briefbuilder

BIM

BIMlink maakt analyseren van gebouwdossiers in Power BI makkelijk

BIMlink heeft een connector ontwikkeld waarmee gebruikers van het online gebouwplatform eenvoudig gegevens kunnen lezen in Power BI. Met de BIMlink Power BI Connector is geen technische kennis nodig om Power…